Till HittaButiks startsida    Butiker     |     Erbjudanden     |     Sök butik     |     Butikssnack     |     Lägg till butik
Auktioner & annonser
Barn & leksaker
Bil, båt & mc
Böcker & tidningar
Datorer
Djur
Elektronik
Film & musik
Glasögon & linser
Hem & inredning
Hobby & samlingar
Hus & trädgård
Hälsa & skönhet
Klockor & smycken
Kläder
Konst & hantverk
Kontor & ekonomi
Ljud & bild
Mat & dryck
Mobil & telefoni
Presenter
Resor & biljetter
Spel
Sport
Vuxenbutiker
Dejting
Erotisk film
Erotiska kläder
Homeparty
Kondomer
Sexleksaker

Kino Shop
Välkommen till Kino Shop Beläget i city på Döbelnsgatan 4, fem minuter från Hötorget. Hittar ni en mordern och trevlig erotikshop för Kvinnor och Män. Designade sexleksaker i vackra färger, oljor med härliga dofter, erotiska filmer av kända regissörer, accessoarer, böcker, kläder och mycket annat finner ni i denna butik. Vår kunniga personal hjälper er att finna det ni söker. Butiken är öppen varje dag och 24 timmar! Vi finns när du har tid.
Till butiken >>
Telefon: 08-244141
Klick:8057
Kategorier: Sexleksaker

Kommentera Rapportera fel


Butik Inlägg Kom. Läst  
Kino Shop missnöjd (2)  26379  
Kino Shop ÅR efter ÅR..... (1)  23459  
Kino Shop kino shop framtid (1)  25278  
Kino Shop nyhetssbrevet (2)  20727  Hur länge har Kino Shop funnits?
Den fysiska butiken har funnits sedan 1989. På nätet har vi funits sedan 2001.

Varför startade ni webbutiken?
Vi hade en fysisk butik redan och ett flertal kunder som ringde in sina beställningar eller beställde via brev. Vi såg det då som en naturlig utvecklig att satsa på näthandel.

Vilka handlar i er butik (ålder, kön etc)?
Blandningen är väldigt stor och vid. Idag har vi en liten men ändå en majoritet kvinnor som handlar hos oss. Ålersspannet ligger 18-80 år med den stora massan 27-45 år.

Vilken tid på året har ni som mest att göra?
Tiden inför juhandeln är naturligtvis högintensiv. Det börjar i mitten av november och fortsätter sedan fram till den 23 december. Maj och juni fram till midsommar är en annan intensiv period för oss.

Hur arbetar ni med att få goda relationer med era kunder?
Vår största vinst är att vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt via telefon och mail. Vår webshop är fraktfri vilket är mycket uppskattat av våra kunder. Vi har en tjej som bloggar ett par gånger iveckan och hon har en väldigt bra dialog med kunderna där hon kan de tips och råd till den som vill.

Har ni även en fysisk butik?
Ja vi har en fysisk butik i centrala Stockholm som faktiskt är öppen dygnet runt, året runt. Våra öppettider är helt unika.

Vilka är fördelarna med att driva en butik på Internet?
Den stora fördelen är att man enkelt når en stor grupp människor. Samtidigt skall man veta att konkurennen på nätet är knivskarp så det gäller att man är på tå hela tiden annars halkar man efter.

Vilka är era målsättningar och planer för framtiden?
Att fortsätta utvecklas sakta men säkert. Det är väldigt stimulerande att se butiken växa månad för månad.

Vad är bra att tänka på innan man startar upp en webbutik?
Det viktigaste är väl att se om det finns ett behov av "din" butik på marknaden. Jag har genom åren sett alltför många lycksökare som öppnat med stor ambitioner för att ett halvår senare få stänga sin butik.  Nytt på facebooksidan för Kino Shop

  Ser du inte loggen? Då måste du logga in på facebook

Erbjudande från
Lustjakt AB

Ange "Present" och få en gåva med din order
Om du i kassan anger "Present" som kampanjkod när du beställer så skickar vi med en present i din order för ett värde upp till 150Kr.
0:-
Till butiken >>
Erbjudande från
Lastbryggan AB

Sexleksaker för honom!
Hos Lastbryggan AB hittar du allt du kan önska dig inom sexleksaker och porrfilm. 1000-tals artiklar i lager och garanterad leverans inom 24 timmar!
Till butiken >>
Erbjudande från
Lustjakt AB

We-Vibe 2
En av de mest revolutionerande leksaker som kommit de senaste tio åren. Detta är en leksak som till viss del förändrat vår syn på hur sexleksaker kan användas.
1195:-
Till butiken >>